Mikä Alegre?

Täältä löydät yleistä ohjeistusta Alegreen liittyen ja mm. Alegren kautta myytyjen hevosten listat ja edesmenneiden hevosten listat.

Mikä Alegre?

ViestiKirjoittaja Alegre » 19 Marras 2017, 16:32

Alegre on virtuaalihevosmaailman suurin, vanhin ja varmasti myös tunnetuin hevosten tuonti- ja välityspalvelu. Toiminta alkoi pelkästä tuontitallista ja se kasvoi ja kehittyi nopeasti vuosien varrella. Nykyään Alegren kautta myydään ja ostetaan paljon niin tuonteja kuin suvullisiakin hevosia ilman sen suurempia kriteerejä uuden kodin suhteen ja myyntiinkin otetaan kaikenlaisia hevosia ja poneja.

Alegren histroiaa
Alegre on alunperin ollut lumienkulin käsialaa ja 2016 palvelu muutti foorumilta Tillin hostaamalle sivustolle, jota oli huomattavasti helpompi ja kätevämpi käyttää ja päivittää. Samoihin aikoihin lumienkuli haki myös avukseen toista ylläpitäjää IRL kiireidensä takia. Remmiin hyppäsikin yhden sijasta kaksi virtuaalimaailmassa pitkään vaikuttanutta harrastajaa Sonja.P ja Miltsu. Harmiksemme sivumme kaatui ja niiden korjauksen ajaksi päätettiin loppuvuodesta 2017 palata takaisin foorumille. Samaan aikaan lumienkuli jättäytyi hivenen taka-alalle ja Alegren päävastuu siirtyi Sonja.P:lle ja miltsulle. Toivottavasti lumienkulikin vielä tulevaisuudessa saa lisää aikaa ja intoa palata pikseliponien pariin.

Ylläpitäjät
Sonja.P (VRL-06588), parhaiten tullut tutuksi Kultahuiskun omistajana ja pyörittäjänä
Miltsu VRL-05564, parhaiten tutuksi tullut Breawan omistajana ja pyörittäjänä
lumienkuli VRL-03491, Alegren perustaja, tällä hetkellä tauolla pikseliponeista
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 104
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleistä tietoa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron