fwb-o. Wolf's Appetite for Destruction, suvullinen VARATTU

fwb-o. Wolf's Appetite for Destruction, suvullinen VARATTU

ViestiKirjoittaja Alegre » 09 Tammi 2019, 14:45

Wolf's Appetite for Destruction "Rex"
VH16-031-0351
suomalainen puoliverinen, ori
säkä 170 cm
synt. 22.03.2016

koulupainotteinen
grand prix, 100cm
Kasvattaja Hukkapuro
Sivut ilmoitettava myös kasvattajalle

20.04.2016 KV-I nuorten kouluhevosten laatuarvostelussa
(Rakenne: 9 Käynti: 3 Ravi: 3 Lisäpisteet: 2 Suku: 52,5 Yhteensä: 69,5p, lkv II -tilaisuus)

i. KWB Victory Lap
ii. KWB Virtuoso
ie. Fidelia 'hh
e. Synd Luned
ei. HRW Symphony of Destruction
ee. Shadow's Lunaris

Luonne
Rex on varsin omapäinen tapaus, jonka kanssa hermot ovat olleet koetuksella vähän turhan monta kertaa. Varsinkin nuorempana ori oli varsinainen hulttio, joka ei oikein tullut toimeen muiden hevosten kanssa, eikä ihmisillä ollut juuri sen helpompaa. Hyvin vähällä oli, että Rexin oripäivät olisivat olleet ohi, vaikka lupaava KV-I palkittu ja upeasta suvusta oleva varsa olisikin ollut sääli ruunata. Onneksi Rex alkoi kuitenkin lopulta näyttämään aikuistumisen merkkejä ja vaikkei ori vieläkään, mikään helppo tapaus ole, on se kuitenkin nykyään käsiteltävissä vaikka ympärillä tapahtuisi mitä.

Rex ei turhasta lääppimisestä ja puunaamisesta perusta, vaan se nauttii ennemmin omasta rauhastaan. Niinpä orin kanssa paras taktiikka onkin hoitaa harjaukset ja muut hoitotoimenpiteet tehokkaasti ja ripeästi. Rex nimittäin kyllä osoittaa, kun sen kärsivällisyys alkaa loppuma ja hoitajan naama tympimä. Siksi Rex ei myöskään varsinaisesti lukeudu eläinlääkärin tai kengittäjän lempiasiakkaisiin, sillä usein orilta palaa pinna kesken kaiken ja työn tekeminen kunnialla loppuun on taistelun takana.

Kun Rexiä opetettiin ratsuksi, vain kaikkein hurjapäisimmät ratsuttajat uskaltautuivat orin selkään. Ori pisti nimittäin ranttaliksi heti, kun tunsi painon satulassa ja lopulta kehitti itselleen sellaisen liikevalikoiman, että jopa parhaimmilla apinanlahjoilla varustetuilla ratsastajilla oli vaikeuksia pysyä kyydissä. Kauan aikaa kuluikin ennen kuin Rexin tarmo ja energia saatiin suunnattua ratsastajan karistamisen sijasta ratsastajan kuunteluun ja oikeiden asioiden tekemiseen. Rex ei ole mikään helppo ratsu, sillä se tuntuu kyseenalaistavan varsinkin uuden ratsastajan jokaisen käskyn. Ei Rexillä mitään työntekoa vastaan ole, vaan se nauttii, kun pääsee esittelemään taitojaan ja käyttämään aivojaan, mutta aluksi ori tuntuu vänkäävän vastaan ihan vain periaatteesta. Edelleenkin Rex myös kerää helposti energiaa, joten ei ole ollenkaan huono idea juoksuttaa oria ennen ratsastusta, jos takana on ollut kevyempiä päiviä tai vapaata.

Kirjoittanut Otterley


Kilpailut
Kilpaillut maksimitasolleen porrastetuissa
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 156
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Koulupainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron