til-r. Dominant Dummy, evm

til-r. Dominant Dummy, evm

ViestiKirjoittaja Alegre » 22 Huhti 2018, 11:03

Dominant Dummy
VH17-102-0021
synt. 9.2.2005, Tanska
tilastohevonen, ruuna
säkä 169cm

yleispainotteinen
helppo A, 130cm

Luonne
"Myynnissä suuri voikkoruuna kisakentille! Tasapainoinen, varmajalkainen ja kylmäpäinen 10v puoliverinen, jossa tykkyä niin esteille että kentälle. Tulee toimeen kaikkien ja kaiken kanssa." Ilmoituksen nähtyään ja muutaman puhelun soiteltuaan oli Humu pian Helsingissä tuontitallilla tutustumassa kuvissa näkemäänsä siistiin puoliveriruunaan. Ja sitähän Dumi olikin! Oikea lempeä jättiläinen, jonka kanssa yhteistyö sujui kuin voita kuumalla veitsellä halkoisi.

Dumi on tallimme suurin hevonen, mutta ei suinkaan yhtään pelottava, vaikka osa tallilaisista saakin perhosia vatsanpohjaan sen seurassa, puhumattakaan ajatuksesta ratsastaa sillä. Kyseessä on oikeasti aikamoinen pehmo, sillä jos jotain tämä ruuna rakastaa, on se haleja ja herkkuja.

Ratsastaessa Dumi on aika pirteä, mutta silti erittäin kuuliainen. Nopeat ja pitkät, varmat askeleet saatavat vaatia totuttelua; joskus kentän reuna voi ollakin nopeammin vastassa kuin siihen on tottunutkaan! Esteillä että koulussa Dumi on apuherkkä, keskittyväinen ratsu, joka mennä loiskauttaa yli esteiden komealla kaarella, ja koulussa vääntyykin upeasti muodossa.

Hoitaessa suuri voikko onkin aikamoinen halinalle, se ei oikeastaan muuta tee, kuin pysy paikoillaan, mitä nyt välillä puskee päänsä syliin, tai hapuilee huulillaan takkien taskuja, josko sieltä löytyisi piilotettuja nameja.
Luonne © VRL-14618

i. Space Robot
ii. Zachary
ie. Brown Lily
e. Dresses n Kisses
ei. Summerland Duke
ee. Aviant's Ghost Sights

Vanha osoite http://herttuanlampi.suntuubi.com/?cat=11

Kilpailut
2.12.2017 Tunturin Talli // kouluratsastus // HeA // 12/14
3.12.2017 Tunturin Talli // kouluratsastus // HeA // 1/14
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 304
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleispainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa