rp-t, Migratewinds Hexen, suvullinen

rp-t, Migratewinds Hexen, suvullinen

ViestiKirjoittaja Alegre » 19 Marras 2017, 20:54

Migratewinds Hexen
VH13-029-0203
synt. 14.02.2013, Suomi
suomalainen ratsuponi 87.5%, tamma
säkä 144cm

estepainotteinen
helppo A, 120cm, 110cm
kasvattaja Hex Sporthorses

i. Maraca
ii. Arrhytmia
ie. Triangle
e. Tradewinds
ei. Fleetwing
ee. Affliction

Sivut ilmoitettava myös kasvattajalle!
Vanhat sivut http://kammio.net/susiraja/minkki.html

Luonne
Minkkiä energisempää ponia saa hakea kissojen ja koirien kanssa. Ikävä kyllä tamman energisyys on lähinnä rasittavaa ja hiustenlähtöä aiheuttavaa mallia, ponineiti kun on niin tamma, niin tamma! Suurin osa Minkin energiasta menee överitammamaiseen käytökseen, ja kun ratsuponi kiljuu, osoittaa mieltään ja on prinsessaa sitä ei jaksa kukaan. Totta kai on mukavaa, kun poni ei ole pystyynkuollut ja liikkuu omalla moottorillaan, mutta joku raja olisi paikallaan, ja Minkin tapauksessa niitä rajoja ei ole.

Hoitaja saa varautua siihen, että joko harjat ovat liian kovia ja niitä protestoidaan potkimalla mahan alle tai vaihtoehtoisesti harjat ovat liian pehmeitä ja kutittavat mikä oikeuttaa kimeään vinkumiskiljumiseen. Minkki ei vain osaa olla hiljaa tai rauhassa, ja tamma onkin parasta sitoa kiinni tai laittaa ketjuihin, jos haluaa hetken rauhan intopiukealta ja häsläävältä ponitammalta. Koska Minkki on tamma isolla t:llä sillä on naiselliset oikkunsa, joihin kuuluu kyvyttömyys nostaa kavioita, prostestoida jokaista asiaa, kiljua kurkku suorana korvasi juuressa, pullistella itsensä virtahevon kokoiseksi heti satulan ilmestyessä näköpiiriin, hitsata hampaat yhteen kun pitäisi ottaa kuolaimet suuhun ja monet muut kestosuosikit. Ei tamma oikeasti ilkeä ole, Minkki on vain (olevinaan) niin oikukasta ja naisellista, mikä ponin itsensä mielestä tuntuu tarkoittavan raivostuttavaa, yhteistyökyvytöntä Duracell-pupua.
Taluttaessa saa olla tarkkana, että Minkki pysyy narussa eikä karkaa omille teilleen pää viidentenä jalkana, sama juttu lastatessa. Muutamaankin otteeseen poni on juossut koppiin omin avuin ja törmännyt väliseinään tai etupuomiin, mikä on Minkin mielestä oikeuttanut koko matkan kestävään tasajalkahyppelyyn kopissa. Jos tamman saa nätisti koppiin se myös matkustaa nätisti, mitä nyt saattaa kiusata mahdollista vieruskaveriaan. Poni ei kuitenkaan stressaa tai protestoi kuljetusta, sillä vain on omat vinkeensä joita kukaan ei ymmärrä.
© Susiraja
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 279
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Estepainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron