am-t. Pretty Poison Apple STC, suvullinen

am-t. Pretty Poison Apple STC, suvullinen

ViestiKirjoittaja Alegre » 13 Joulu 2017, 22:10

Pretty Poison Apple STC
synt. 15.07 2017, Yhdysvallat
amerikanpuoliverinen, tamma
säkä 165cm

kenttäpainotteinen
Vaativa A, 140 cm, 130 cm
kasvattaja Nikki VRL-14085, Stratocaster
Sivut ilmoitettava myös kasvattajalle: Nikkimarilynferrari@gmail.Com

i. Poison Crow STC
ii. Earthquake
ie. Venomous Poison
e. Pretty Dancer
ei. The Dawn
ee. Dash the Prettyness

eii. Quirro oli ehdottomasti sukunsa monitaituri. Sillä kilpailtiin vaativalla tasolla niin esteillä kuin koulussakin, eivätkä maastoesteetkään olleet temppu eikä mikään. Orin saattoi myös laittaa kärryjen eteen kopsuttelemaan. Kaunis, suurikokoinen ruunikon värinen ori keräsi ihmisten mielenkiinnon ulkomuodollaan ja palkittiinkin näyttelyissä useaan otteeseen. Valitettavasti ratsastusmenestyksensä puolesta ori ei ollut ihan kärkikahinoissa mukana. Se saattoi sijoittua helposti, mutta koskaan se ei ollut huipulla, mikä puolestaan saattoi johtua siitä, ettei sen omistaja osannut täysin valita, mihin heidän olisi kannattanut panostaa. Ulkomuotonsa takia Quirro sai kuitenkin monta kymmentä jälkeläistä, joista melkein kaikkien kohdalla osattiin valita joko este- tai kouluratsastus. Jälkeläisiä ori siis jätti vaikuttamaan molempiin lajeihin.

eie. Lisbeth Girl oli brittiläisen Winstonin tilan paras siitostamma. Tammalla kilpailtiin sen nuoruusvuosina grand prix -tason esteradoilla ja se saavuttikin Euroopassa muutaman erittäin arvokkaan voiton, mikä johti sen varsojen suureen kysyntään. Tummanruunikko tamma oli kilpailutauolla sen saadessa pari varsaa, mutta teki paluun kilparadalle kaksitoistavuotiaana. Lisbeth ei kuitenkaan enää ollut niin terävässä iskussa kuin se joskus oli ollut, joten uran jatko jäi lyhyeksi. Tamma kuitenkin sijoittui kotimaansa arvostetuimmassa kilpailussa, minkä takia tamman jälkeläisten arvo oli edelleen huipussaan. Winston jätti tammasta itselleen yhden tammavarsan suvun jatkeeksi, mutta muut kymmenen varsaa menivät kuin kuumille kiville.

eei. Cover That on kisaratsu korvista kavioihin. Koko sen olemus huokuu kilpailuntahtoa ja sisukkuutta. Oria on siunattu myös komealla ulkonäöllä, joten menestys radoilla ja jalostusuralla on ollut taattua. Cove on kuin kotonaan esteradoilla ja se on niittänyt sijoituksia ihan maailman huipulla. Varsinkin aikaluokat ovat olleet orin hallinnassa, sillä vähän pienemmän kokonsa ansiosta se on notkea ja nopea. Kotioloissa Cove on kiltisti käyttäytyvä herra, joka ei tuota hoitajilleen juurikaan päänvaivaa. Ratsastaessa kuitenkin haastava, eikä sen selkään ole montaa ihmistä päästetty.

eee. Dancing Angel on aika haastava hevonen. Kutsumanimi Enkeli ei kyllä kuvaa kovin hyvin tätä 162cm korkeaa holstein tammaa. Enkelin haastavuus ilmenee juurikin ratsastaessa; se on tiputtanut ihmisiä selästään niin monta kertaa, että laskuista on seottu aika päiviä sitten. Tamma on erittäin herkkä, ja jos selässä tehdään yksikin väärä liike, löytää itsensä pian maasta. Jos ratsastaja osaa hommansa, Enkeli liitelee kouluratoja kuin tyhjää vain. Tamma onkin painottunut juuri kouluratsastukseen ja menestynyt ihan hyvin. Enkeli on saanut muutaman jälkeläisen, joille kaikille on periytynyt jossain määrin haastavaa luonnetta.

Emän sukuselvitys © *lumienkuli*, Mari H.


Vanha osoite http://web.archive.org/web/20171213205338/http://stratocaster.suntuubi.com/fi/Horses/Sonny/
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 396
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Kenttäpainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron