she-t. Medvind SWE, evm

she-t. Medvind SWE, evm

ViestiKirjoittaja Alegre » 17 Helmi 2018, 20:04

Medvind SWE
VH05-017-2701
synt. 05.02.2007
Shetlanninponi, tamma
säkä 102cm

yleispainotteinen
helppo B, 50cm, noviisi
kasvattanut S. Jonsson (Ruotsi)

Luonne
Reipas. kujeileva. Hoidettaessa seisoo nätisti paikoillaan. Ei halua oikein ottaa kuolaimia suuhun. Satuloitaessa ei ongelmia. Ratsuna testaa ratsastajaa ja keksii usein omia metkujaan. Hyppää hyvällä tekniikalla, vaatii ratsastajalta päättäväisyyttä. Maastossa reipas porukassa, yksin tahmea.
© Loci


i. Bartolomeus SWE
ii. Jerker SWE
ie. Gunvor Lotta
e. Mediele SWE
ei. Germund Alfa
ee. Magna SWE

Sukuselvitys
i. Bartolomeus SWE on näyttävä hiirakko poniori, joka on vaikuttanut shetlanninponijalostukseen ruotsissa noin 40 varsan verran. Hyvänä käyttöorina toimii hyvin ratsuna ja on myös startannut muutaman ponivaljakkoluokan, kuitenkin jääden aivan kärkisijojen alapuolelle. Varsat ovat usein perineet hyviä käyttöominaisuuksia ja lennokasta liikettä, jota ponilta löytyy. Luonteeltaan Bartolomeus on kujeileva, mutta samalla järkevä ja sitä on helppo käsitellä, vaikka osaakin protestoida.

e. Mediele SWE on Stutteri Jonssonin omaa m-linjaa, jota Medvindkin edustaa. Musta tamma on jättänyt maailmaan kaksi tammavarsaa ja kolme orivarsaa. Luonteeltaan Mediele on yleisestiottaen äidillisen rauhallinen, mutta ratsuna usein eteenpäin patistettava, kunnes syttyy. Mediele on voittanut useita ponivaljakon noviisiluokkia sijoittuen ja startannut muutaman vaativan luokan, kuitenkin jääden puoliväliin. Mediele periyttää vahvasti mustaa väriään ja ajo-ominaisuuksiaan.
© Loci


Vanha osoite https://web.archive.org/web/20150310190045/http://zelos.nope.fi/hevoset/melli

Kilpailut
Kilpaillut porrastetuissa KRJ vt. 3 - ERJ vt. 2 - VVJ vt. 2
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 304
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleispainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa