rp-o. A.D. Ellin Evander, suvullinen

rp-o. A.D. Ellin Evander, suvullinen

ViestiKirjoittaja Alegre » 01 Helmi 2018, 18:51

A.D. Ellin Evander
VH13-029-0206
synt. 08.02.2013, Suomi
ratsuponi (67.19%), ori
säkä 134cm

yleispainotteinen
helppo C, 40cm
kasvattaja Jannica VRL-04799
Sivut tulee ilmoittaa myös kasvattajalle jansku86@netti.fi

Luonne
Eevi on oriksi kiltti ja kärsivällinen käsitellä, se osaa käyttäytyä myös tammojen läheisyydessä. Ori suhtautuu uusiin asioihin hieman varauksella, mutta ei ole säikyimmästä päästä ollenkaan. Eevi antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet helposti ja seisoo harjatessa ja varustaessa paikallaan. Ratsuna ori on kiltti ja rauhallinen, mutta kuumenee esteillä.
© Jannica

i. A.D. Ocean Diamond (wB)
ii. NN' Lill Sugar
iii. Caraway Diablo
iie. Walesian's Sweet Dream
ie. Kristall
iei. Moon
iee. Aarti

e. A.D. Exstacy (rp 34.375%)
ei. Ventik ox (arabi)
eii. Priolo
eie. Best in Show
ee. A.D. Hot and Spicy (rp 68.75%)
eei. A.D. Emma's Lucifer (rp 50%)
eee. A.D. Honey Holiday (wD)
A.D. Emma's Lucifer polveutuminen i. Komeetan St. Lucifer ox | e. A.D. Emma
A.D. Emma polveutuminen i. Islander's Domino (rp) | e. Ponytime Ellen (conn) | ii. Galgenwaard (hann) | ie. Erika (conn)


Sukuselvitys
ie. Kristall on rautiaankimo tammaneiti, jolla on kaksi aiempaa varsaa. Luonteeltaan Siru on kiltti ja ratsunakin mukava, vaikka joskus innostuu kisoissa kuumenemaankin. Kisasijoituksia Sirulla on monipuolisesti aina kouluratsastuksesta valjakkoajoon saakka. Se on myös palkittu KUMA-palkinnolla ja MSY:n punaisella rusetilla. Myös KRJ ja ERJ sijoituksia löytyy jo mukavasti. Siru on Adinan tuontiponeja mutta myytiin eläkepäiviään viettelemään.

iei. Moon teki hienon kisauran kouluratsastuksessa, joskin väläytti kykyjään myös esteillä muutamia kertoja. Luonteeltaan ori oli rauhallinen ja myös sen jälkeläiset ovat perineet orin hyvän luonteen. Moon oli hyvin koulutettu vankan kisakokemuksen omaava poniori, joka ehti toimia siitosorina kuusi vuotta ennen kuin se menehtyi ähkyyn 16-vuotiaana. Moonin jälkeläiset ovat kuitenkin seuranneet isäänsä tehden hyviä suorituksia sekä ratsastuksen- että siitosuran osalta.
iee. Aarti kilpaili lähikisoissa helppo A ja 70cm luokkia. Tamma eli lähes koko ikänsä ratsastuskoululla ja sopi toimeensa erinomaisesti. Se ei ollut mikään pullaponi, vaan vaati hieman napakampaa käsittelyä vaikka kiltti olikin. Myöhemmin tamma siirtyi yksityiseen käyttöön ja sillä teetettiin varsa, joka jäi valitettavasti tamman viimeiseksi loukkaantumisen vuoksi, joka tapahtui heti Kristallin vieroituksen jälkeen.
eii. Priolo on huippuestehevonen, joka on paitsi kapasiteetikas omaa myös erittäin hyvän luonteen. Se on kisannut paljon esteillä, mutta myös muutamia sijoituksia on koulupuolelta. Luonteeltaan ori on symppis ja viihtyy hyvin pientenkin lasten seurassa. Ori on myös palkittu YLA3 palkinnolla.
eie. Best in Show on hyvinkoulutettu yleistamma, joka kisasi aikoinaan koulua ja esteitä, mutta sijoitukset jäivät melkolailla saavuttamatta kun tamma hermoili kisapaikalla hirveästi. Jälkeläisiä tammalta on jäänyt Vessin lisäksi kaksi.
© Jannica


Vanha osoite http://adinanponitila.webs.com/Eevi.htmlKilpailut
Adinan oripäivät
28.02.14 - 7-7-5-0-0 = 19p, ei palk.

Villit sijoitukset 5kpl
17.03.17 - he D - 3/15 - kutsu
19.03.17 - he C - 3/23 - kutsu

01.12.15 - 40cm - 2/25 - kutsu
17.03.17 - ristikko - 1/14 - kutsu
18.03.17 - ristikko - 2/14 - kutsu
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 304
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleispainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron