rp-o. Hollabar Marlon, suvullinen

rp-o. Hollabar Marlon, suvullinen

ViestiKirjoittaja Alegre » 30 Joulu 2017, 00:02

Hollabar Marlon
VH15-029-0176
synt. 12.01.2015, Iso-Britannia
englannin ratsuponi (75%), ori
säkä 140cm

yleispainotteinen
helppo A, 120cm
kasvattaja Hollabar, Riella VRL-01744

Luonne
Marlon sai luvan toimittaa Hollabar Poniesin ensimmäisen ratsuponi-kasvatin virkaa. Ori syntyi ennen tammikuun puolta väliä ja on todellakin näyttänyt olevansa ykkönen. Hurjan nopeaoppinen poni on myöskin osin älyttömän utelias ja vilkas tapaus, joten nähtäväksi jää, mitä tämän ponin kanssa elämisestä tulee.

Marlon on meidän tallin ADHD-poni ja saa ylivilkkaudestaan varmasti jonkun palkinnon. Ilkikurinen se ei ole, mutta aivan liian utelias ollakseen totta. Ori haluaisi tutkia kaikkien taskut, harjakorinsa, käytävällä odottavat suojat, ihan mihin vain sattuu yltämään. Toisinaan sen hoitaminen käy hieman hankalaksi sen vimmaamisen takia, eikä sitä oikein uskalla vetopaniikin takia laittaa kiinni. Sempä takia hyvät hermot ja huumorintaju ovat tämän(kin) ponin kanssa tarpeen.

Ori on liikkeissään hyvin notkea, ketterä ja elastinen. Sen meno on upeaa katseltavaa ja selästäkin käsin tuntuu todella miellyttävältä. Kyllähän Marlon toisinaan hieman innostuu liikaa työnteosta ja vilkas luonne tulee esille, mutta yksi tärkein kikkaviitonen tämän hevosen kanssa ovat monipuoliset tehtävät. Tällöin poni ei ehdi tekemään omia juttujaan, jotka eivät välttämättä aina ole ratsastajan mieleen. Hyvin herkkä Marlon loukkaantuu kovista otteista, eikä suostu tekemään sitäkään vähää, mutta pienieleisen ratsastajan kanssa toimii kuin unelma - niin koulu- kuin esteradoillakin.
Luonne © Riella

i. Lakehead Marabou
ii. Delagourd's Prinz Plus
ie. Pastell
e. Cornfield's Hyacinth
ei. Perkin's Franklin
ee. Cornfield's Liz

Jälkeläiset
o. Hollabar Merlin

Vanha osoite http://kujakatti.net/hollabar/marlon.php

Kilpailut
Kilpaillut porrastetuissa: ERJ vt. 7 - KRJ vt. 6 - KERJ vt. 5 - VVJ vt. 6
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 302
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleispainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa