nf-t. Hollabar Athena, suvullinen

nf-t. Hollabar Athena, suvullinen

ViestiKirjoittaja Alegre » 14 Joulu 2017, 18:07

Hollabar Athena
synt. 30.10.2015
New forest, tamma
säkä 140cm

yleispainotteinen
helppo A, 120cm
kasvattaja Hollabar, Riella VRL-01744

Luonne
Hollabar Athena syntyi kauniina alkutalven yönä, kuunvalon loistaessa tallin ikkunoista sisään ja tallin ollessa aivan hipihiljaa. Tummanpuhuva varsa yritti todella pian syntymänsä jälkeen nousta ylös, mikä kertoo sen päättäväisestä ja yritteliäästä luonteesta - aivan niinkuin emänsä. Muutaman viikon kuluttua Athena pääsi yhdessä emänsä kanssa ulkoilemaan ja siellä me näimme, kuinka laadukkaat ja lennokkaat askeleet uudella tulokkaalla on. Taisi muutama tulevaisuudenkuvan pilkahduskin käydä silmäkulmassa samalla, kun ihastelimme uuden tähtemme juoksua ja ihmettelyä tarhassa.

Palataampa nykypäivään. Athena on erityisen utelias hevonen ja se näkyy arjessa hyvin vahvasti kaiken tutkimisella - yleensä ei herkkujen toivossa vaan täysin puhtaasta uteliaisuudesta.

Athena oli todella helppo opettaa siihen, että ratsastajan noustessa selkään täytyy pysyä paikoillaan, tai liikenteeseen lähtö pitkittyy ja pitkittyy entisestään. Tamma on omaksunut hyvät käytöstavat ja on samalla myös erittäin kiinnostunut oppimaan kaikkea uutta. Sen takia sen kanssa on todella helppo ja mukava työskennellä sileällä opetellen uusia asioita ja sen jälkeen yhdistellen kaikkea opittua monipuolisiksi tehtäviksi. Athena on ratsastaessa todella herkkä ja aktiivinen työskentelijä.
Luonne © Riella

i. Cjansson Larsson Wyr
ii. Jefton's Jacky
ie. Bridegroom Cavantelli
e. Hollabar Amethyst
ei. Roscoff Moonskye
ee. Fame's Annabel

Vanha osoite http://kujakatti.net/hollabar/athena.php
Alegre
Ylläpitäjä
 
Viestit: 279
Liittynyt: 19 Marras 2017, 14:38

Paluu Yleispainotteiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron